
>
Дейниченко, Григорій Вікторович.Обґрунтування доцільності використання водоростевої сировини при виготовленні соусів із дикорослих та культивованих ягід [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. С. Листопад, Т. О. Колісниченко //
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Праці Таврійського держ. агротехнол. ун-ту. - Мелітополь, 2018. - Т. 1, Вип. 18. - С. 29-36.
Додаткові точки доступу:
Листопад, Т. С.
Колісниченко, Т. О.
Додаткові точки доступу:
Листопад, Т. С.
Колісниченко, Т. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|