
>
Щербакова, Т. В.Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукції [Текст] / Т. В. Щербакова, Г. А. Селютіна, О. В. Гапонцева //
Щербакова, Т. В.
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 319-320.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Гапонцева, О. В.
Додаткові точки доступу:
Селютіна, Галина Анатоліївна
Гапонцева, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |