
>
Терешкін, Олег Георгійович.Вузол для розрізання плодів солодкого перцю на частини [Текст] / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, С. В. Журавльов //
Терешкін, Олег Георгійович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2006. - С. 226-229.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Журавльов, С. В.
Додаткові точки доступу:
Горєлков, Дмитро Вікторович
Журавльов, С. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|