
>
Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи спеціальності 181 «Харчові технології» ступеня вищої освіти «магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» [Текст] / авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : ДБТУ, 2023. - 39 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\авт.-уклад.\
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Олійник, Світлана Георгіївна\авт.-уклад.\
Болховітіна, Олена Іванівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|