
>
Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : метод. рек. до виконання лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 Харчові технології та інженерія, спец. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / уклад.: О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Кравченко. - Харків : ХДУХТ, 2015. - 39 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Кравченко, О. І.\уклад.\
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна\уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\уклад.\
Кравченко, О. І.\уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|