>
Functional food product development, marketing and consumer acceptance [Text] / T. Breslavets, L. Kraynuk, M. Kolesnikova, S. Urchenco //
Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 21 жовт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - С. 147-148.
Додаткові точки доступу:
Breslavets, T.
Kraynuk, L.
Kolesnikova, M.
Urchenco, S.
Додаткові точки доступу:
Breslavets, T.
Kraynuk, L.
Kolesnikova, M.
Urchenco, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|