
>
Лой, В. В.Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатів [Текст] / В. В. Лой ; наук. керівник Т. С. Желєва //
Лой, В. В.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 121.
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна\наук. керівник\
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна\наук. керівник\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій |