
>
Canned beans aquafaba as an egg white substitute in the technology of mayonnaise souse [Text] / A. Sachko, O. Sema, O. Grinchenko, S. Gubsky //
4th International Electronic Conference on Applied Sciences, October 27 – November 10, 2023. - Basel : MDPI, 2023.
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Sema, O.
Grinchenko, Olga
Gubsky, Sergey
Додаткові точки доступу:
Sachko, A.
Sema, O.
Grinchenko, Olga
Gubsky, Sergey
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |