
>
Палецька, І. С.Вплив концентрації рецептурних компонентів на процес термостійкості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] / І. С. Палецька, Ф. В. Перцевой //
Палецька, І. С.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студентів, м. Харків, 20 квіт. 2010 р., у 2 ч. - Харків, 2010. - С. 38.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|