
>
Михайлов, Валерий Михайлович.Возможность использования электроконтактного метода обработки пищевых продуктов в предприятиях ресторанного хозяйства [Текст] / В. М. Михайлов, И. В. Бабкина, А. А. Шевченко //
Михайлов, Валерий Михайлович.
Техника и технологии пищевых производств : тезисы докл. V Междунар. науч. конф. студентов и аспирантов, г. Могилев. - Могилев : УО «МГУП», 2006. - С. 228.
Додаткові точки доступу:
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Додаткові точки доступу:
Бабкина, И. В.
Шевченко, Андрей Александрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|