
>
Удалов, О. О.Основні теоретичні компоненти поняття «стійкість підприємства» [Текст] / О. О. Удалов, наук. керівник Г. С. Баламут //
Удалов, О. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, присвяч. 50-річчю заснування ХДУХТ, 6 квіт. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Ч. 2. - С. 53.
Додаткові точки доступу:
Баламут, Ганна Сергіївна
Додаткові точки доступу:
Баламут, Ганна Сергіївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|