>
Оптимізація споживних властивостей м’якого морозива [Текст] / А. А. Дубініна, Т. М. Летута, І. М. Бєляєва, Т. В. Фролова //
Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали Міжнар. конф., Львівський торг.-екон. ун-т, 25 верес. 2020 р. - Львів : ЛТЕУ, 2020.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Фролова, Т. В.
Додаткові точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Фролова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|