>
Одарченко, Андрій Миколайович.Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервів [Текст] / А. М. Одарченко, А. М. Сесь, Є. Л. Гасай //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. праць Харьків. держ. ун-тухарчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2011. - Вип. 1 (13). - С. 249-253.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Гасай, Є. Л.
Додаткові точки доступу:
Сесь, А. М.
Гасай, Є. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|