
>
Колеснікова, Марина Борисівна.Технологія перших страв з використанням круп миттєвого приготування [Текст] / М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, В. А. Большакова //
Колеснікова, Марина Борисівна.
Управлінські та технологічні аспекти розвитку підприємств харчування та торгівлі : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 65-річчю з дня народж. д-ра техн. наук., проф., чл.-кор. ВАСГНІЛ Беляєва М. І., м. Харків, 19 листоп. 2003 р. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 78-81.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Большакова, Вікторія Анатоліївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|