
>
Study of properties of wheat germins and meals and their use in the production of dietary hardtacks [Text] / P. Pyvovarov, T. Cheremska, M. Kolesnikova, S. Iurchenko, S. Andreieieva //
Science Rise. - 2021. - № 4 (75). - С. 39-47.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, P.
Cheremska, T.
Kolesnikova, M.
Iurchenko, S.
Andreieiva, S.
Додаткові точки доступу:
Pyvovarov, P.
Cheremska, T.
Kolesnikova, M.
Iurchenko, S.
Andreieiva, S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|