
>
Большакова, Вікторія Анатоліївна.Обґрунтування способів підготовки м’ясної сировини для виробництва сушеного м’яса [Текст] / В. А. Большакова, В. М. Онищенко //
Большакова, Вікторія Анатоліївна.
Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Всеукр. наук.-практ. семінар, 6 квіт. 2017 р. - Полтава : ПУЕТ, 2017. - С. 7.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|