
>
Розробка технології бісквітного напівфабрикату «Безглютенового» на основі борошна кукурудзяного екструдованого [Текст] / Т. О. Лісовська, Н. В. Чорна, Б. Б. Ботштейн, І. Г. Добротвор //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2019. - Вип. 1 (29). - С. 18-32.
Додаткові точки доступу:
Лісовська, Т. О.
Чорна, Ніна Вікторівна
Ботштейн, Б. Б.
Добротвор, І. Г.
Додаткові точки доступу:
Лісовська, Т. О.
Чорна, Ніна Вікторівна
Ботштейн, Б. Б.
Добротвор, І. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|