
>
Development of a theoretical model for obtaining the whipped emulsions from a dry fat-containing mixture and its experimental verification [Electronic resource] / A. Goralchuk, S. Gubskyi, O. Tereshkin, О. Kotlyar, S. Omel'chenko, L. Tovma //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2017. - Vol. 2, Issue 10(86). - С. 12-19. - DOI 10.15587/1729-4061.2017.98322.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Gubskyi, Sergii
Tereshkin, Oleg
Kotlyar, Oleg
Omel'chenko, Svitlana
Tovma, L.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Goralchuk, Andrii
Gubskyi, Sergii
Tereshkin, Oleg
Kotlyar, Oleg
Omel'chenko, Svitlana
Tovma, L.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | |
2 | Електронний ресурс |