
>
Improvement of Turkish Delight Production Technology Using a Developed Multi-Component Fruit and Vegetable Paste [Electronic resource] / K. Kasabova, O. Samokhvalova, O. Zagorulko, A. Zahorulko, S. Babaiev, O. Bereza, N. Ponomarenko, H. Tesliuk, V. Yukhno //
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. - 2022. - Vol. 6, Issue 11 (120). - С. 51-59. - DOI 10.15587/1729-4061.2022.269393.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Zagorulko, Olexsiy
Zahorulko, Andrii
Babaiev, Serhii
Bereza, Olena
Ponomarenko, Nataliia
Tesliuk, Hennadii
Yukhno, Viktor
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Kasabova, Kateryna
Samokhvalova, Olga
Zagorulko, Olexsiy
Zahorulko, Andrii
Babaiev, Serhii
Bereza, Olena
Ponomarenko, Nataliia
Tesliuk, Hennadii
Yukhno, Viktor
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |