
>
636
Т 38
Технологічні карти з виробництва продукції тваринництва [Текст] / Д. І. Мазоренко [та ін.] ; за ред.: Д. І. Мазоренка [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : ХНТУСГ, 2007. - 146 с. - Бібліогр.: с. 142-144
Зміст: >
Основні методичні підходи до розробки технологічних карт х технології виробництва продукції тваринництва та аналізу їх ефективності
Технологічні карти виробництва молока
Технологічні карти з виробництва яловичини
Технологічні карти з виробництва свинини
Технологічні карти з виробництва продукції вівчарства
Ключові слова: виробництво -- продукції тваринництва -- производство -- продукции животноводства -- організаційно-технологічні умови -- организационно-технологические условия -- аналіз витрат ресурсів -- анализ затрат ресурсов -- молоко -- ремонтні телиці -- ремонтные телки -- м'ясо -- мясо -- яловичина -- говядина -- свинина -- вівчарство -- овцеводство --
Додаткові точки доступу:
Мазоренко, Дмитро Іванович
Науменко, Олександр Артемович
Петруша, Євген Захарович
Бойко, Іван Григорович
Ужик, Володимир Федорович
Трішин, Олексій Костянтинович
Лінник, Василь Семенович
Дзюба, Анатолій Іванович
Нагорний, Сергій Анатолійович
Фісяченко, Олександр Іванович
Мазоренко, Дмитро Іванович\за ред.\
Науменко, Олександр Артемович\за ред.\
Петруша, Євген Захарович\за ред.\
Бойко, Іван Григорович\за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Т 38
Основні методичні підходи до розробки технологічних карт х технології виробництва продукції тваринництва та аналізу їх ефективності
Технологічні карти виробництва молока
Технологічні карти з виробництва яловичини
Технологічні карти з виробництва свинини
Технологічні карти з виробництва продукції вівчарства
УДК | |
636 |
Ключові слова: виробництво -- продукції тваринництва -- производство -- продукции животноводства -- організаційно-технологічні умови -- организационно-технологические условия -- аналіз витрат ресурсів -- анализ затрат ресурсов -- молоко -- ремонтні телиці -- ремонтные телки -- м'ясо -- мясо -- яловичина -- говядина -- свинина -- вівчарство -- овцеводство --
Додаткові точки доступу:
Мазоренко, Дмитро Іванович
Науменко, Олександр Артемович
Петруша, Євген Захарович
Бойко, Іван Григорович
Ужик, Володимир Федорович
Трішин, Олексій Костянтинович
Лінник, Василь Семенович
Дзюба, Анатолій Іванович
Нагорний, Сергій Анатолійович
Фісяченко, Олександр Іванович
Мазоренко, Дмитро Іванович\за ред.\
Науменко, Олександр Артемович\за ред.\
Петруша, Євген Захарович\за ред.\
Бойко, Іван Григорович\за ред.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія виробництва продукції тваринництва | 1 |
2 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції вівчарства | 6 |
3 | 32 | Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (204) | Технологія виробництва продукції вівчарства | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|