
>
Ляшенко, М. П.Перспективи виробництва кулінарної продукції на основі комбінованої рибо-рослинної сировини [Текст] / М. П. Ляшенко, А. М. Діхтярь //
Ляшенко, М. П.
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молодих вчених, Держ. біотехнол. ун-т, 7 листоп. 2024 р. - Харків : ДБТУ, 2024. - С. 62.
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|