
>
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.Про харчову цінність розробленої пасти зі столового буряку [Текст] / А. А. Дубініна, Н. М. Пенкіна, А. С. Савела //
Дубініна, Антоніна Анатоліївна.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічне обгрунтування у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2003. - С. 375-378.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Савела, А. С.
Додаткові точки доступу:
Пенкіна, Наталя Михайлівна
Савела, А. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|