>
Нанотехнології заморожених кріопаст із плодів та овочів з унікальними характеристиками – добавок для функціональних молочних продуктів [Текст] / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, С. М. Лосєва, Н. П. Максимова, А. С. Маціпура, А. А. Берестова, Д. О. Глубокий //
Молокопереробка. - 2010. - № 1 (52). - С. 24-29.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Максимова, Н. П.
Маціпура, А. С.
Берестова, А. А.
Глубокий, Д. О.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Р. Ю.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Максимова, Н. П.
Маціпура, А. С.
Берестова, А. А.
Глубокий, Д. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|