>
Сенько, Г. О.Вивчення функціонально-технологічних властивостей желе на основі агару з додаванням альгінату натрію [Текст] / Г. О. Сенько, наук. керівник Ф. В. Перцевой //
Сенько, Г. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. У 2-х ч. : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., молодих учених і студентів, 26 берез. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 40.
Додаткові точки доступу:
Овсяннікова, Л. Г.
Перцевой, Федір Всеволодович
Додаткові точки доступу:
Овсяннікова, Л. Г.
Перцевой, Федір Всеволодович
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|