
>
664(06)
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друк.", 2014. - Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 256-260.. - Бібліогр.: с. 260.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінової дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти заскусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності.
Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК | |
664(06) | |
637.358 |
Рубрики:
Україна
Украина
Анотація:
Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінової дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти заскусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності.
Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности.
Додаткові точки доступу:
Гурський, Петро Васильович
Перцевой, Федір Всеволодович
Бідюк, Д. О.
Обозна, М. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|