664(06)
Дослідження впливу рецептурних компонентів на температуру теплової обробки пасти закусочної [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна //
Вісник Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : КП "Міська друк.", . - Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в. - С. 256-260.. - Бібліогр.: с. 260.
(Шифр в БД 664(06)/В 53-932715)
УДК
664(06)
637.358

Рубрики:
Україна
Украина

Анотація:
Досліджено вплив концентрації сиру кисломолочного нежирного, олії рафінової дезодорованої та агару на температуру теплової обробки пасти заскусочної. Встановлено залежність термічної стійкості білкової основи пасти від її вологоутримуючої здатності.
Исследовано влияние концентрации творога нежирного, масла рафинированного дезодорированной и агара на температуру тепловой обработки пасты закусочной. Установлена зависимость термической стойкости белковой основы пасты от нее влагоудерживающей способности.
Додаткові точки доступу: