
>
663.4(072)
D 47
Determination of Organoleptic and physico-chemical Beer Indicators [Текст] : метод. вказівки до виконання лаборатор. роботи з дисципліни "Technology of brewery production" для студентів перш. (бакалавр) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. О. Ізмайлова, К. В. Дугіна. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 12 с. - Текст англ. м.
Переклад назви: Визначення органолептичних і фізико-хімічних індикаторів пива
Ключові слова: beer production -- виробництво пива -- производство пива -- quality beer -- якість пива -- качество пива -- beer properties -- властивості пива -- свойства пива --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
D 47
Переклад назви: Визначення органолептичних і фізико-хімічних індикаторів пива
УДК | |
663.4(072) |
Ключові слова: beer production -- виробництво пива -- производство пива -- quality beer -- якість пива -- качество пива -- beer properties -- властивості пива -- свойства пива --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Ізмайлова, Олена Олександрівна\авт.-уклад.\
Дугіна, Катерина Валентинівна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 3 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія бродильних виробництв | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | /pazk/uchebniki/3_lw_beer.pdf |