
>
Касилова, Л. А.Структура влаги песочного теста и изделий из него [Текст] / Л. А. Касилова, Н. Я. Карцева, Е. В. Жукова //
Касилова, Л. А.
Проблемы влияния тепловой обработки на пищевую ценность продуктов питания : тезисы докл. Всесоюз. науч. конф., г. Харьков, декабрь 1990 г. - Харьков : ХИОП, 1990. - С. 212-213.
Додаткові точки доступу:
Карцева, Н. Я.
Жукова, Е. В.
Додаткові точки доступу:
Карцева, Н. Я.
Жукова, Е. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|