
>
Спосіб виробництва оздоровчих м'ясних виробів [Текст] / Б. В. Ляшенко, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Е. Б. Ібаєв //
Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : тези VI Всеукр. наук.-практ. конф., 6-7 черв. 2019 р. - Харків : ХДУХТ, 2019. - С. 13-14.
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ібаєв, Е. Б.
Додаткові точки доступу:
Ляшенко, Богдан Віталійович
Загорулько, Олексій Євгенович
Загорулько, Андрій Миколайович
Ібаєв, Е. Б.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |