
>
Study of the influence of meals of wheat and oat germs and wild rose fruits on the fermenting microflora activity of rye-wheat dough [Text] / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, N. Lapitskaya, Z. Kucheruk //
"EUREKA: Life Sciences" Food Science and Technology. - 2020. - № 1. - С. 40-47.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, S.
Samokhvalova, Olga
Lapitskaya, N.
Kucheruk, Z.
Додаткові точки доступу:
Oliinyk, S.
Samokhvalova, Olga
Lapitskaya, N.
Kucheruk, Z.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|