>
Одарченко, Андрій Миколайович.Удосконалення конкурентоспроможності та платоспроможності підприємств м’ясної промисловості за рахунок упровадження системи НАССР [Електронний ресурс] / А. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, А. А. Максимова //
Одарченко, Андрій Миколайович.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Вип. 1 (17), Ч. 2. - С. 105-109.
Додаткові точки доступу:
Соколова, Євгенія Борисівна
Максимова, А. А.
Додаткові точки доступу:
Соколова, Євгенія Борисівна
Максимова, А. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |