>
Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю [Текст] : метод. вказівки для самост. вивч. дисципліни для студентів спец. 181 Харчові технології освіт. програми Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : Факт, 2022. - 105 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Балабай, К. С.\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Балабай, К. С.\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|