
>
Scientific and practical justification of innovative approaches to production of multicomponent semi-finished products for food products in the conditions of food security of the country [Electronic resource] / A. Zahorulko, O. Zahorulko, S. Minenko, I. Bozhydai //
Food production: Innovative technological solutions. - 2024. - P. 64-91. - DOI 10.15587/978-617-7319-99-2.CH3.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Minenko, S.
Bozhydai, I.
,
Переход по DOI
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Zahorulko, Andrii
Zahorulko, Oleksii
Minenko, S.
Bozhydai, I.
,
Переход по DOI
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |