
>
Investigation of the effect dried food products on the properties of the butter mixture during storage [Electronic resource] / O. Vasheka, O. Niemirich, N. Frolova, I. Ustymenko, H. Andrii, O. Skyrda, O. Matiyashuk, N. Fedak, V. Hubenia, O. Liulka //
Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2021. - Vol. 35. - С. 122 - 128.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Vasheka, O.
Niemirich, O.
Frolova, N.
Ustymenko, I.
Andrii, H.
Skyrda, O.
Matiyashuk, O.
Fedak, N.
Hubenia, V.
Liulka, O.
Рубрики:
Scopus
Додаткові точки доступу:
Vasheka, O.
Niemirich, O.
Frolova, N.
Ustymenko, I.
Andrii, H.
Skyrda, O.
Matiyashuk, O.
Fedak, N.
Hubenia, V.
Liulka, O.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |