
>
Improvement of storage resistance of sausage prod-ucts to micellar mushroomsby synthetic protec-tive shrinks [Text] / K. O. Rodionova, А. Paliy, Anatoliy Paliy, I. V. Yatsenko, N. M. Bogatko, Y. V. Vashchyk, S. A. Zolotaryova, L. I. Nalyvayko, A. P. Zolotarev, H. V. Ovcharenko //
Ukrainian Journal of Ecology. - 2020. - № 10 (4). - С. 242-249..
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K. O.
Paliy, Andrey
Paliy, Anatoliy
Yatsenko, I. V.
Bogatko, N. M.
Vashchyk, Y. V.
Zolotaryova, S. A.
Nalyvayko, L. I.
Zolotarev, A. P.
Ovcharenko, H. V.
Додаткові точки доступу:
Rodionova, K. O.
Paliy, Andrey
Paliy, Anatoliy
Yatsenko, I. V.
Bogatko, N. M.
Vashchyk, Y. V.
Zolotaryova, S. A.
Nalyvayko, L. I.
Zolotarev, A. P.
Ovcharenko, H. V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|