>
Дегтяр, В. В.Технологія закусок овочевих з гетерогенною структурою з використанням аквафаби [Електронний ресурс] : дис. на здобуття наук. ступеня д-ра філософії : за спец. 181 Харчові технології. Галузь знань Технічні науки / В. В. Дегтяр ; наук. керівник А. Е. Радченко ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 328 с. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Держ. біотехнол. ун-т
Дегтяр, В. В.
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\наук. керівник\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозитарій |