
>
Шеін, К. Ю.Вплив швидкості, кінцевої температури заморожування і дрібнодисперсного подрібнення на активність окиснювальних ферментів топінамбура [Текст] / К. Ю. Шеін, К. С. Балабай, В. В. Погарська //
Шеін, К. Ю.
Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, м. Київ, 15-16 квіт. 2021 р. - Київ : НУХТ, 2021. - Ч. 1. - С. 258.
Додаткові точки доступу:
Балабай, К. С.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Додаткові точки доступу:
Балабай, К. С.
Погарська, Вікторія Вадимівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|