
>
Дослідження з метою вдосконалення камери для теплового оброблення ковбасних виробів [Текст] / І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова, С. Д. Бесіда, А. О. Шевченко //
Наукові пр. Нац. ун-ту харч. технологій. - Київ : НУХТ, 2017. - Т. 23, № 5, Ч. 2. - С. 40-46.
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бесіда, С. Д.
Шевченко, Андрій Олександрович
Додаткові точки доступу:
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Бесіда, С. Д.
Шевченко, Андрій Олександрович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|