>
Головко, А. В.Особливості сучасного процесу вдосконалення системи управління персоналом [Текст] / А. В. Головко ; керівник роботи В. М. Селютін //
Головко, А. В.
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук. конф. молодих вчених і студентів, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, 20 квіт. 2010 р. - Харків : ХДУХТ, 2010. - Ч. 2. - С. 304.
Додаткові точки доступу:
Селютін, Віктор Михайлович\керівник роботи\
Додаткові точки доступу:
Селютін, Віктор Михайлович\керівник роботи\
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|