
>
Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв [Текст] / В. О. Потапов, О. А. Маяк, С. М. Костенко, А. М. Сардаров //
Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 5-7 верес. 2017 р. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 89-90.
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, А. М.
Додаткові точки доступу:
Потапов, Володимир Олексійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, А. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій |