
>
Бреславець, Т. В.Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів функціонального призначення [Електронний ресурс] / Т. В. Бреславець, С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова //
Бреславець, Т. В.
Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 20-21 жовт. 2011 р. - Харків : ХДУХТ, 2011. - С. 127-128.
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Додаткові точки доступу:
Юрченко, Світлана Леонідівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс |