
>
Покращення якості комбінованого козиного кисломолочного сиру [Текст] / Т. М. Рижкова, Г. Л. Лисенко, І. М. Гейда, І. М. Боднарчук //
Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв : матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Полтава, 15 груд. 2022 р. - 2022. - С. 82-86.
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лисенко, Ганна Леонідівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Боднарчук, Ірина Миколаївна
Додаткові точки доступу:
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Лисенко, Ганна Леонідівна
Гейда, Ірина Михайлівна
Боднарчук, Ірина Миколаївна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|