
>
Емоційний інтелект [Електронний ресурс] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми навчання спец. 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. Є. Новікова, М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова. - Харків : [б. в.], 2024. - 32 с. : табл. - Бібліогр.: с. 24-29. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Додаткові точки доступу:
Новікова, Вікторія Євгеніївна\авт.-уклад.\
Пономарьова, Марина Сергіївна\авт.-уклад.\
Золотарьова, Світлана Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 135 |