
>
Технологія приготування м’ясних страв зі свинини способом «Sous Vide» та їх сенсорний аналіз [Текст] / Т. В. Черемська, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко, Д. П. Костін //
Прогресивні техніка та технології харч. вир-в ресторан. госп-ва і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ДБТУ, 2024. - Вип. 2 (36). - С. 53-66.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Костін, Д. П.
Додаткові точки доступу:
Черемська, Тетяна Володимирівна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Костін, Д. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|