
>
Дослідження механізму окислення ліпідного комплексу печива на основі маргарину [Текст] / М. С. Одарченко, В. Ю. Прокудіна, В. В. Піддубний, В. В. Дейниховський //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2007. - С. 408-412.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович
Прокудіна, В. Ю.
Піддубний, В. В.
Дейниховський, В. В.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Микола Семенович
Прокудіна, В. Ю.
Піддубний, В. В.
Дейниховський, В. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|