
>
Кисленко, Д. О.Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбас [Текст] / Д. О. Кисленко, наук. керівник В. М. Онищенко //
Кисленко, Д. О.
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, м. Харків, 8 квіт. 2021 р. - 2021. - С. 48.
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Додаткові точки доступу:
Онищенко, В'ячеслав Миколайович
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|