
>
Михайлик, Володимир Іванович.Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції [Текст] / В. І. Михайлик, К. В. Сподар, К. С. Купрікова //
Михайлик, Володимир Іванович.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність. У 2-х ч. : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 328-329.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Купрікова, К. С.
Додаткові точки доступу:
Сподар, Катерина Вікторівна
Купрікова, К. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|