
>
Directions of improvement of processes of membrane separation of juices from fruit and berry raw materials [Text] / G. Deynichenko, D. Dmytrevskyi, I. Zolotukhina, V. Perekrest, V. Guzenko //
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі : збірник наук. пр. - Харків : ХДУХТ, 2021. - Вип. 1 (33). - С. 89-98.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, G.
Dmytrevskyi, D.
Zolotukhina, I.
Perekrest, V.
Guzenko, V.
Додаткові точки доступу:
Deynichenko, G.
Dmytrevskyi, D.
Zolotukhina, I.
Perekrest, V.
Guzenko, V.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|