
>
Чернікова, Ю. А.Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату "Буше" [Текст] / Ю. А. Чернікова, О. В. Самохвалова //
Чернікова, Ю. А.
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., 22 трав. 2014 р., у 2 ч. - Харків : ХДУХТ, 2014. - Ч. 1. - С. 69-70.
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Додаткові точки доступу:
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|