
>
Гурський, Петро Васильович.Роль іонного обміну у виробництві паст делікатесних на основі сиру кисломолочного знежиреного [Текст] / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевой, Ю. О. Савгіра //
Гурський, Петро Васильович.
Молочна промисловість. - 2004. - № 3. - С. 28-29..
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Савгіра, Ю. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|