>
Пилипенко, Дар'я Михайлівна.Культивоване м’ясо як інноваційний напрям біотехнології [Текст] / Д. М. Пилипенко, Є. С. Горяйнова //
Пилипенко, Дар'я Михайлівна.
Iнноваційні матеріали та технології: біотехнологія, прикладна хімія, екологія : матеріали II Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2025. - С. 72.
Додаткові точки доступу:
Горяйнова, Є. С.
Додаткові точки доступу:
Горяйнова, Є. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|